Welkom op onze blog

Beste bezoeker,

Wij zijn bijzonder trots om ons nieuw seizoen 2016-2017 aan u te mogen voorstellen. Trots omdat we u opnieuw een gevarieerd en interessant muzikaal aanbod kunnen presenteren.

Het beloofd alvast een jaar boordevol muzikale hoogtepunten te worden. We ontvangen 2 liefhebbers van het Frans chanson: Marijn De Valck en Liliane Saint Pierre. Dana Winner laat ons genieten van haar ‘liefde voor muziek’ en Andrei Lugovski brengt ons in Kerststemming tijdens een exclusief Kerstconcert.

Wij brengen de muziek van de legendarische groep ‘The Cats’ opnieuw naar Eeklo met een tribute concert. Willy Sommers zingt zijn klassiekers op Valentijn en Bandit brengt een muzikaal eerbetoon aan zijn groot idool Roy Orbison.

Ben Cramer staat op de vooravond van 50 jaar carrière en komt dit vieren met zijn Meetjeslandse fans.

Roel Vanderstukken en zijn Corsari’s keren terug naar de swingperiode en laat klassiekers uit de jaren ’50 en ’60 herleven. Stef Bos en Bart Herman zingen elk op hun eigen manier liedjes met een lach en een traan.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in het Cultuurcentrum De Herbakker te Eeklo.  Wij zullen u met veel plezier ontvangen en wensen u een schitterend muzikaal theaterseizoen!

Muzikale groeten,

Het vzw Sterrenparade team

Stefan Vinke – Nicolas Delagaye – Eik Delagaye

 

Laat hier uw bericht na!